De Klus Butler - Bouwbedrijf uit Den Haag & omstreken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U wilt klussen, maar U weet niet hoe te starten:

U wilt in uw woning klussen ( of elders ), en U zit met diverse obstakels zoals, hoe start ik en hoe ga ik verder. Geen probleem de Klus butler helpt u deze obstakels te overwinnen met al zijn kennis en ervaringen.

Hoe weet ik wat voor materiaal ik moet gebruiken:

Ook hierbij totaal geen probleem, Je hebt vele verschillende materialen voor diverse klussen en dat ook voor 1 onderdeel van de klus. Na een gesprek en inschatting weet de Klus Butler exact wat voor materiaal het beste bij u past. Zo ook de juiste lijmen word het op acrylaat basis of silicone of aanvangt sterkte of word het kant en klaar of poedervorm allemaal details waar de klusser mee stoeit.

Hoe weet ik welke bouwmarkt de juiste materialen heeft die worden geadviseerd:

Ja dat is een punt, gaat u zelf naar een bouwmarkt met het lijstje materialen is de kans groot dat die bouwmarkt diverse materiaal niet hebt ja en wat dan. Uiteraard kan de Klus Butler met u mee de materialen halen ( uiteraard tegen tarief kosten ) meestal haal ik de materialen bij een groothandel en dat vaak alles in een keer, wat er niet is bij andere groothandels.

Hoe ga ik de materialen in huis halen:

Als u wil dat we samen materialen gaan halen met de bus indien ook met aanhanger zal Johan als chauffeur de bus besturen, zo bent u verzekerd en hoeft u geen borg te betalen. De Klus Butler bezit over een Bouw Maat pas en of elders spullen kopen bij groothandels waar particulieren niet mogen kopen. U profiteert van alle gemak die heden particulieren missen die zelf klussen en zijn afhankelijk van de bouwmarkten en de kennis die daar aanwezig is, met vaak al verkopers die geen achtergrond hebben in verbouwingen en klussen.

U kunt een busje huren met borg en alle geregel en regels erbij. Ook dat is simpel op te lossen! De Klus Butler is in bezit van een autobus en een aanhanger dus er kan aardig wat vervoerd worden ( en ook dat tegen tarief kosten )

Hoe zit het met de juiste gereedschappen:

De doehetzelf klussers hebben vaak al redelijke gereedschappen. Mochten de gereedschappen niet sterk genoeg zijn dan heeft de Klus Butler professionele machines en hand gereedschappen ( deze kan u tegen een aannemelijke prijs huren zonder borg, en dat geld alleen voor de geen waar ik de klussen begeleid met adviezen.)Ook vertellen wij gelijk welke gereedschappen u het best kunt gebruiken voor de klus. Ook hierbij krijgt u uitleg hoe de gereedschappen en of machine te gebruiken.

Hoe zit het met dat ik ben begonnen en ik weet het ff niet meer:

De klus butler zou zeggen bel me daar zijn we juist voor! u te helpen ongeacht de hindernissen dan lost Klus Butler dat met advies op. Klussen en de klus butler met advies over de hindernis heen. Ook al bent u begonnen buiten de adviezen om van De Klus Butler, en U loopt klem neem contact met de Klus butler, en we lossen het op.

Bepaalde werken kunnen we gewoon niet maken het is te ingewikkeld en of te zwaar:

Bij sommige werken is het ook niet verstandig het zelf te doen ( denk maar eens aan een groepenkast of een groep bij maken, en zo zijn er nog een aantal onderdelen dat u het beter door de juiste persoon kan laten uitvoeren. De Klus Butler zal zeker dit van te voren aangeven, en u de weg naar de juiste persoon adviseren die dat voor u kunt oplossen. Uiteraard kent de Klus Butler vele goede vakmensen.

Gereedschappen en Machines

De Klus Butler beschikt over vele machines deze kunt u huren tegen een redelijke tariev Dan spreken we over: Val zaag met geleiders – div schuurmachines – schaaf – zware sloop machine – beton boormachine – compressors met takkers – tafelzaag machine – en nog vele machines.

Scherpen spullen

Scherpen spullen zijn van uiterst belang, werken met botte spullen vraagt om ongelukken en slordig werk, Ook daar heeft De Klus Butler voor u een oplossing. Het slijpen van handbeitels – schaaf beitels – steen beitels – boortjes Lepel boren – slangen boren – verf schrappers het kan eigenlijk niet op bij die De Klus Butler ze worden geslepen op de werkplaats. Bij tarieven kunt u zien wat slijpen kost.

Belangrijke Prioriteiten bij klussen:

Hoog in het vaandel staat aandacht in het werk er mee bezig zijn, dat is te starten met veiligheid op de werkplek. Eerste hulp verzorging doos met verband en pleisters Het liefst met twee personen aanwezig op de klus zodat als er wat mis gaat hulp is Zorg altijd voor een opgeruimde werk plek.

Gebruik op de juiste manier van PBM’s:
Bent u niet in bezit van PBM’s ook deze zijn te verkrijgen bij de groothandels De genoemde prioriteiten PBM’s zijn voor eigen verantwoording en De Klus Butler daar geen verantwoording van draagt, het is aan u om zo veilig mogelijk te klussen.

Wij staan voor u klaar

Wij staan graag klaar u te ontvangen op kantoor voor een kennis making gesprek – de koffie staat klaar.

Google reviews

Wat vertellen ze over ons?

Hier reviews
Tevreden klanten
0 +
Afgeronden projecten
0 +
Ervaren medewekers
0 +