De Klus Butler - Bouwbedrijf uit Den Haag & omstreken

Waarom kiezen voor De Klus Butler

De Klus Butler - Bouwbedrijf uit Den Haag & omstreken

De enige

Advies klus bureau in Nederland

Het enige uitgebreide advies klus bureau in Nederland, die in het praktijk de uitgebreide vak kennis heeft opgedaan, en dat onderbouwd is op 50 jaar ervaring. 

Van uit de schoolbanken heb ik een technische diploma en een leidinggevende licentie ontvangen. Daardoor is De Klus Butler in staat u het juiste klus advies aan te bieden, dat geen wat u nodig heeft voor het klussen met zekerheid! Want vaak weten particulieren niet helemaal goed hoe te beginnen, wanneer men zelf een klusproject start. Met mijn advies als deskundige help ik u om uw klus met zekerheid uit te voeren. 

De ervaring die de klus butler heeft opgedaan, in samenwerking met verschillende geroutineerde vakmensen, daar mede verschillende projecten heeft geklaard.

Waar kun je aan denken

Badkamers, keukens, aanbouwen , gevels, daken en overige leefruimtes. Leiding gevende waren / Timmermannen – loodgieters – chef schilders (Grootvader – metselaar ( mijn vader)-stukadoor – tegelzetters – dakdekkers – Elektricien – voegers – constructeurs zo ziet u dat ik op vele markten bent groot gebracht.

Mijn doel is dan ook dat ik mijn kennis bied aan particulieren die graag zelf willen klussen ongeachte de reden. De één vindt het leuk, maar voor de ander is het noodzaak, maar voor allemaal sta ik klaar! Met mijn advies kan ik u helpen met de juiste geschikte materialen, plan van aanpak voor de klusproject. Tevens ken ik ook vertrouwde ondernemers die de moeilijke en gevaarlijke klussen van u kunnen overnemen, dan denken we aan groepenkasten / stucwerken staal constructies. Want wat is er nou niet mooier dan verbouwen of klussen met zekerheid en altijd terecht kunnen zijn bij een ervaringsdeskundige?

En daarom is het kiezen voor De Klus Butler voor u als zelf klusser de enige keuze.

De Klus Butler
J. Brakus At Your Service

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U laten klussen als een professionele bouwer

Google reviews

Wat vertellen ze over ons?

Hier reviews
Tevreden klanten
0 +
Afgeronden projecten
0 +
Ervaren medewekers
0 +