De Klus Butler - Bouwbedrijf uit Den Haag & omstreken

Over ons

De Klus Butler - Bouwbedrijf uit Den Haag & omstreken

WIE ZIJN WIJ?

De Klus Butler Uit Den Haag

Ik zal me voorstellen! Mijn naam is Johannes Brakus roep naam Johan geboren 09-01-1960. Mijn vader had al een aannemers bedrijf anno 1960 ( J.A Brakus ) ik was 8 jaar toen ik een keer met vader mee ging, Ik droeg emmers water naar me vader want die had hij nodig met metselen.

Dat is een tijd geleden dat was in de vogelbuurt sperwerlaan, ook daar rond de vogelbuurt hebben we nog vele werken uitgevoerd, zoals:

aanbouwen, badruimtes, toiletten, keukens, metselwerkzaamheden, voegwerk, schilderwerken, loodgieterwerkzaamheden, dakwerk en noem maar op.

Ik vond het prachtig dus van het een kwam het ander, ik maakte me opleiding af t/m de technische school, met daar tussen de vrije dagen met vader mee. Mijn vader stuurde me mee met de loodgieter – timmerman – schilder – stukadoor – elektra man en zo leerde ik op vele gebieden de vakken te beheren, het was best een pittige opleiding , en met zo’n vader had ik een kans hem op te volgen.

Nog iets leuks als achter grond! de timmerman waar ik mee moest was een leerling geweest bij Pander meubels, en wie is Pander? Das een Amerikaans bedrijf die meubels maakte, en Pander had namelijk ook de meubels van de Titanic gemaakt ( leek me leuk dit erbij te zetten). Ik was in vaste dienst bij vader na me opleiding in 1976 en in 1980 werd ik mede vennoot, en het bedrijf kreeg de naam (aannemers bedrijf J,A Brakus & Zn.)

In 1994 nam ik het bedrijf totaal over, mijn vader moest stoppen wat ik heel erg vond, ik was wel me maatje kwijt. Kop op er moest verder gewerkt worden! In het jaar 2000 moest ik ff een pauze nemen dat duurde ruim 4 jaar tot ik weer de drijf kreeg het bedrijf weer op te zetten onder de naam ( Brakus Bouw) en dat met grote resultaten bij particulieren klanten, en ook bij Vve verenigingen. Tevens bij het opstarten van Brakus Bouw kreeg ik van de S.E.R mijn licentie als leiding gevende in een, groot bouw bedrijf onder het Nummer 2005-v0103824

2023

Zoals u al zal opmerken dat ik al aardig op leeftijd begint te raken betreft het uitvoeren van arbeid intensieve uitvoering. Langzamerhand zal ik het steeds rustiger aan gaan doen met het uitvoeren van arbeid na 50 jaar bezig te zijn. Afscheid nemen van het werk doet zeer en ik wil toch iets doen met mijn ervaringen en kennis. Ik wil verder met het geen waar ik goed in bent.

Na veel na denken werd ik nachts wakker en zij tegen mijn vrouw ( Ik ga de Klus Butler oprichten) de klus butler?? zij mijn vrouw JA!!. Ik ga mijn kennis en ervaring schenken tegen een leuk tarief aan particulieren klussers die iemand nodig hebben hoe de klus te starten- welke materialen te gebruiken – waar koop de klanten de spullen – hoe zit het met werken die als zelf klusser niet aan kunnen, weet ik de juiste personen die dat wel kunnen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U laten klussen als een professionele bouwer

Google reviews

Wat vertellen ze over ons?

Hier reviews
Tevreden klanten
0 +
Afgeronden projecten
0 +
Ervaren medewekers
0 +