De Klus Butler - Bouwbedrijf uit Den Haag & omstreken

Evenementen

EVENEMENTEN

Waar is De Klus Butler actief

Om iedereen kennis te laten maken met De Klus Butler zijn wij ook actief aanwezig op verschillende evenementen en markten. We geloven dat het delen van kennis en informatie essentieel is, vooral als het gaat om het realiseren van verbouwingsdromen van zowel grote als kleine projecten voor particulieren.

Op deze evenementen en markten is De Klus Butler actief om uitleg te geven over hun unieke & professionele dienst en hoe zij kunnen bijdragen aan het succesvol voltooien van uw verbouwingsproject(en). Of je nu op zoek bent naar tips voor het renoveren van een keuken, het herinrichten van een badkamer of het creëren van een extra ruimte in huis, De Klus Butler staat klaar om je te helpen.

Braderie Boogaardplein

Rijswijk

Gezellige braderie, markt in de Bogaard, winkelcentrum in Rijswijk. Kom naar de braderie in Rijswijk of huur een kraam. Een drukke braderie op het goed bevolkt winkelplein met bezoekers welke op stap gaan, winkelen, boodschappen komen doen en de braderie bezoeken. We staan bij winkelcentrum de Bogaard en u bent welkom voor een bezoek of het huren van een kraam. Tot op de markt in Rijswijk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U laten klussen als een professionele bouwer

Google reviews

Wat vertellen ze over ons?

Hier reviews
Tevreden klanten
0 +
Afgeronden projecten
0 +
Ervaren medewekers
0 +